Αναζήτηση βιβλίων

Το δώρο του Κουέξ

to doro tou kuex

Ντιάνα Νασιοπούλου-Παπαγεωργίου

Σελίδες: 40
Διάσταση: 21 × 28

Έτος έκδοσης: 2018

ISBN 978-960-564-716-2

Τιμή: 10 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Το αναπάντεχο δώρο που δέχεται ο μικρός Κουέξ, τον ενθουσιάζει, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του και φέρνει στη ζωή του τα πάνω κάτω. Ποιες «θυσίες» θα χρειαστούν, για να ξαναβρεί η ζωή του τους κανονικούς της ρυθμούς και να ωφεληθεί από το δώρο του;

«Επειδή ίσως είναι η ευκαιρία σου, να ζήσεις την αληθινή ζωή! Να βρεις αληθινούς φίλους, να πεις κανονικές καλημέρες. Κι αν επιθυμήσεις διάβασμα, σου δανείζω τα βιβλία μου.»
«Επωφελήσου από αυτό που σου συνέβη μικρέ. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα γύρω σου –εκτός απ’ αυτά που βρίσκεις στο ίντερνετ– κι αυτά, πίστεψέ με, είναι ολοζώντανα».

Ένα παραμύθι που θα μας βάλει σε σκέψεις, όσον αφορά τον χρόνο που αφιερώνουμε στο διαδίκτυο, εμείς και τα παιδιά μας. Είναι άραγε τόσος, ώστε να μπορέσουμε παράλληλα να διατηρήσουμε την ελευθερία του νου μας, την προσωπική μας ζωή, τους φίλους μας, την κινητικότητα και γενικά την ανεξαρτησία μας; Τα οφέλη πολλά, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το «μέτρο»!

Online 413 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456