Αναζήτηση βιβλίων

Ο γλωσσοκόπανος

   

glwssopokopanos

Συγγραφέας:
Μιχάλης Δήμας
Σειρά: Ελληνική λογοτεχνία

Είδος: Ευθυμογραφήματα
Σελίδες: 80
Διάσταση: 14 × 21
Έτος έκδοσης: 2009

ISBN 978-960-98931-0-6

 

Τιμή: 10

            
           

   

 

Τα κείμενα αυτά, είναι καρπός της μακρόχρονης και παθιασμένης σχέσης μου με τη γλώσσα, μιας σχέσης που ξεκίνησε σαν απλό ειδύλλιο και πριν γίνει... κωμειδύλλιο, εξελίχθηκε σ’ ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, από αυτά που δεν θες να τελειώσουν ποτέ. (Από την πλευρά μου τουλάχιστον, δε γνωρίζω τι λέει η ίδια!). Πρέπει ακόμα να δηλώσω ότι την πατρότητα αυτών των... τέκνων, την έχω αναγνωρίσει και κατοχυρώσει νόμιμα και ενώπιον μαρτύρων, προς αποφυγήν οποιασδήποτε μελλοντικής αμφισβήτησης και των συνεπειών της (τεστ DNA, τακτικές εκπομπές και έκτακτες ειδήσεις στην καυτή μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη κ.λπ.).Αυτά λοιπόν τα κείμενα, έφτασαν αισίως τον αριθμό σαράντα. Ελπίζω να είναι γούρικος ο αριθμός, όπως τα «σαράντα καράτια», τα «σαράντα παλικάρια», «ο Αλί Μπαμπά κι οι σαράντα κλέφτες», η «τρελή σαραντάρα», όλα μεγάλες επιτυχίες στο είδος τους. Και βέβαια, εύχομαι να ευτυχήσουν και να αγαπηθούν, όπως αξίζει σε όλα τα παιδιά. Να τ’ αγκαλιάσει ο κόσμος, να τα πάρει στα... χέρια, να τα... διαβάσει, να παίξει και να ευχαριστηθεί μαζί τους. Γιατί σαράντα παιδιά, δεν μπορείς να τα έχεις κλεισμένα σ’ ένα σπίτι, πολύ περισσότερο σ’ ένα συρτάρι. Άλλωστε είναι όλα τους, ζωηρά και παιχνιδιάρικα, κρύβουν όμως κι ευαισθησίες.

Online 763 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456