Αναζήτηση βιβλίων

Το φως στην ...τουαλέτα

to fos stin toualeta

Λαβάνια Αμρίτα

Σελίδες: 278
Διάσταση: 14 × 21

Έτος έκδοσης: 2017

ISBN 978-960-564-550-2

Τιμή: 16 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Κάθε στόμα κι ένα αχ…
Ψάχνεις να βρεις λύση απ’ τον καθένα
Ξεχνάς να δώσεις τη χαρά
Και ομορφιά σε σένα.
Μ’ αν αγνοείς πως ν’ αγαπάς πρώτα εσένα…
Κάνει τα πάντα η ζωή για να το μάθεις.

Η ζωή είναι δώρο. Χρειάζεται να μάθουμε από παιδιά πώς να γευτούμε αυτά τα δώρα. Τα παιδικά τραύματα όμως, που δυστυχώς έχουμε όλοι μας, μας απομακρύνουν από τον αληθινό εαυτό μας, τα ταλέντα μας και τις ποιότητές μας, δημιουργώντας συμπεριφορές που μας εμποδίζουν να δρέψουμε τα δώρα της ζωής.
Η πρωταγωνίστρια αυτού του βιβλίου, νοιώθοντας ότι η ζωή της έχει φτάσει σ’ ένα τέλμα, όταν συνάντησε μια ευκαιρία, την άδραξε. Με μόνο όπλο τον εαυτό της, χρησιμοποιώντας όσο καλύτερα μπορούσε τις πληροφορίες που έτυχαν στο διάβα της, κατάφερε να μεταμορφώσει τη ζωή της και να ζήσει τα όνειρά της. Κάτι που είναι εφικτό για τον καθένα μας, αρκεί να κατανοήσουμε το μερτικό της ευθύνης μας για την πορεία της ζωής μας, να γίνουμε αυτό που αληθινά γεννηθήκαμε να είμαστε. Κόντρα σε όσους μας θέλουν φοβισμένους, για να είναι πιο εύκολο να μας ελέγχουν.
Η κρίση που μας απειλεί μπορεί να γίνει ευκαιρία για την μεγάλη αλλαγή.
Είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε την ομορφιά, την χαρά και την ευτυχία.

Online 555 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456