Αναζήτηση βιβλίων

Η τελευταία βαρώνη της Χαλανδρίτσας

   

i teleftaia varoni

Γεωργία Σωτηροπούλου

Μυθιστόρημα

Σελίδες: 440
Διάσταση: 14 × 21

Έτος έκδοσης: 2014

ISBN 978-960-564-169-6

Τιμή: 18 €

Γράψτε μία κριτική

 

Αγοράστε το βιβλίο online

shopping-cart_ocelotosGR    
     

Η τελευταία βαρόνη της Χαλανδρίτσας, απόγονος των Γάλλων βαρόνων Ντε Τρεμούιγ της ομώνυμης βαρονίας, μίας εκ των βαρονιών του πριγκιπάτου του Μορέως, ζει στη μεταπολεμική Πάτρα, ανύποπτη για το ένδοξο παρελθόν της.

Μια σειρά συμπτώσεων, από αυτές που η ζωή επιφυλλάσσει, θα την φέρει αντιμέτωπη με τα ίδια διλήμματα που βασάνισαν τις μακρινές βαρονέσες σε χρόνους ξεχασμένους, την εποχή της πριγκιπέσας Ιζαμπώ.

Οι τραγικές ιστορίες ενός μακρινού παρελθόντος στοιχειώνουν με την επανάληψή τους την ηρωίδα μας, Άννα Τρεμουλά, που βιώνει άθελά της το διαχρονικό τραύμα πολλών γενεών. Τα φαντάσματα των γυναικών Ντε Τρεμούιγ οδηγούν τις επιλογές της και προδιαγράφουν το μοιραίο τέλος της.

Μια φανταστική ιστορία με καμβά τα πραγματικά γεγονότα, που αρχίζει με το τέλος της Δ΄ σταυροφορίας και την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους και τελειώνει στην Πάτρα και στο Παρίσι του 21ου αιώνα.

Online 524 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456