Αναζήτηση βιβλίων

Ερωτική συλλογή

       

erotiki syllogi

    Χαραλαμπίδης Στέλιος

Σελίδες: 34
Διάσταση: 12.5x19.5

Έτος έκδοσης: 2016

ISBN 978-960-564-361-4

Τιμή: 10 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Το θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους από την αρχή της ιστορίας τους. Που θα τους αναλώνει, θα τους αναζωπυρώνει, θα τους κατατροπώνει, θα τους οδηγεί, θα τους ταλαιπωρεί, μα και θα τους αναζωογονεί. Η εκάστοτε εκ των παραπάνω επιδράσεων, αποτελεί ζήτημα καθαρά προσωπικής επιλογής. Η ελεύθερη βούληση στις ερωτικές μας περιπτώσεις δεν λειτουργεί συνειδητά, οπότε και προκύπτουν πολλά από τα βασανιστικά μυστήρια του έρωτα. Η Ανθρώπινη αυτή Ευχαριστία με ιερείς εμάς και μύστες τα ερωτικά αντίδωρα, λαμβάνει χώρα κάθε ημέρα και όχι μόνον τις Κυριακές. Οι ναοί είναι συνήθως οικιακοί, υπαίθριοι ή αυτοσχέδιοι. Είναι γεμάτοι από σώματα, αλλά άδειοι από πνεύματα. Οι τελετές επαναλαμβάνονται, μέχρι να βρεθεί το πραγματικό δώρο έναντι των μέχρι τώρα αντιδώρων. Οι αμαρτίες συνεχίζονται όσο κανείς δεν απαιτεί την άφεση. Θα συνεχίζονται τόσο για αυτούς που ψάχνουν για απόλυτους ερωτικούς ναούς και σταθερή αφοσίωση, όσο και για αυτούς που απλά τις ζουν δίχως να ψάχνουν, έχοντας όμως στο μυαλό και την καρδιά το πολυπόθητο εκείνο μονοπάτι για την έξοδο, που κάποτε μπορεί και να προκύψει.

Online 545 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456