Αναζήτηση βιβλίων

YOGA ASANA

yoga asana

Πάνος Κατσανδρής

Σελίδες: 270
Διάσταση: 21 × 28

Έτος έκδοσης: 2018

ISBN 978-960-564-686-8

Τιμή: 30 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

«Η γιόγκα των σωματικών στάσεων είναι μια μέθοδος κινητικού διαλογισμού. Όπως σε όλες τις μεθόδους σωματικού διαλογισμού, η επανάληψη και η κατανόηση των τεχνικών λεπτομερειών είναι κεντρική.
Οι ίδιες οι στάσεις δεν αποτελούν αυτοσκοπό. Οι στάσεις είναι μόνο το μέσον για την επίτευξη της κατάστασης της ένωσης, και όσο λιγότερο οι λεπτομέρειες των στάσεων μας απασχολούν, τόσο περισσότερος χώρος δημιουργείται για την παρατήρηση που οδηγεί στην αυτογνωσία. Κάθε ασκούμενος πρέπει να περάσει από το στάδιο της εκμάθησης του μέσου».
Το βιβλίο αυτό βοηθά στη βαθιά κατανόηση και την απλοποίηση που έρχεται στην άσκηση της γιόγκα μέσα από χρόνια πρακτικής. Αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για ασκούμενους αλλά και δασκάλους, με αναλυτικές φωτογραφίες, ιδέες για παραλλαγές, συνήθη λάθη, adjustments και ενεργοποιήσεις, κάνοντας την αντίληψη ενός προχωρημένου ασκούμενου προσιτή ακόμα και σε εκείνους που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στη γιόγκα.

Online 231 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456