Αναζήτηση βιβλίων

Μάλλης Δημήτρης

malisΟ Δημήτρης Μάλλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι τελειόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στη Γενική Αγωγή στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης.  Ζει και εργάζεται ως δάσκαλος στη Σαλαμίνα. Παράλληλα συμμετέχει με διάφορα μουσικά σχήματα σε συναυλίες στην Αθήνα και την περιφέρεια.
Η αγάπη του για τα παραμύθια τον οδήγησε το 2011 να μαθητεύσει  στην τέχνη της αφήγησης. Νιώθοντας την ανάγκη και την ευθύνη να μοιραστεί τον θησαυρό της λαϊκής προφορικής παράδοσης, και με πολλή χαρά, αφηγείται ιστορίες σε μικρούς και μεγάλους. Έχει αφηγηθεί σε μουσεία, χώρους πολιτισμού, φεστιβάλ, πλατείες και καφέ στην Αθήνα, στον Βόλο, στο Πήλιο, στη Νάξο κ.α. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας αφήγησης «Παραμυθανθός».
Συμμετοχή σε συλλογικές εκδόσεις:
«Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Το Μέλι Στη Ζωή μας», «Μουσειοπαιδαγωγική και Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες – Θεωρία και Πράξη», Π. Κόκκοτας – Κ. Πλακίτση (Επ.), 2005, Εκδόσεις Πατάκη, «Ο Γιάννης και ο Δράκος», «Παραμύθια από το στόμα στο χαρτί και από το χαρτί στο στόμα», Δ.Β. Προύσαλης (Επ.), 2014, Αθήνα, Εκδόσεις Απόπειρα.
Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «Διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών – Έρευνα και Πράξη».
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.