Αναζήτηση βιβλίων

Μαρτίδου Ραχήλ

martidou_raxilΗ Ραχήλ Μαρτίδου είναι Σχολική Σύμβουλος της 37ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής. Έχει πτυχίο της Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης, του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες Αγωγής στην κατεύθυνση: «Προγραμματισμός και Εκπαίδευση στην Πρώτη Παιδική Ηλικία» από το ΤΕΠΑΕ του Α.Π.Θ. Επίσης έχει Πτυχίο Διετούς Μετεκπαίδευσης από το Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνώνκαι έχει πιστοποιηθεί ως επιμορφώτρια νηπιαγωγών από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε ζητήματα διδακτικής μεθοδολογίας στην τάξη. Έχει δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, καθώς και συμμετοχές με εισηγήσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Επίσης έχει πραγματοποιήσει μουσικές σπουδές στο πιάνο και στην αρμονία στο Παναρμόνιο Ωδείο Αθηνών.

Το βιβλίο με τίτλο "Ένας μαρκαδόρος μια φορά βγήκε απ' το κούτι του κι είπε γεια!" είναι το πρώτο της έργο που εκδίδεται.

facebook1Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.