Αναζήτηση βιβλίων

Τσάκης-Φαναρίσος Χρήστος

 

 

tsakis-fanarisos

Γεννήθηκα στην Αθήνα την δεκαετία του ‘70 και γαλουχήθηκα με Ροκ μουσική και ιστορίες  ηρωικής φαντασίας από συγγραφείς όπως ο J.R.Tolkien, ο M. Moorcock και o R.Howard για  να αναφέρω μερικούς.
Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτή η «ιδιαιτερότητα» για την εποχή εκείνη, που με έκανε εσωστρεφή και απρόσιτο, ταυτόχρονα όμως ενεργοποίησε τις ευαισθησίες μου. Αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός, ξεκίνησα να ψάχνω τον εαυτό μου, την ταυτότητά μου.
Συνειδητοποίησα πως αυτό που πραγματικά δίνει αξία στη ζωή, είναι το να αφιερώνεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς σε αυτά που αγαπάς. Έτσι άρχισα μαθήματα μπάσου και παράλληλα έγραφα στίχους, τραγούδια και κάποια πεζά.
Αρκετά χρόνια μετά  δημιούργησα  τον «Ασημένιο Καθρέφτη Της Μοίρας» που είναι το τρίτο μου μυθιστόρημα και το πρώτο που αποφάσισα να εκδοσω, μετά από παρότρυνση πολλών φίλων.
Η ιδέα πίσω από όλο αυτό είναι πως όταν κάποιος νιώθει την ανάγκη να «βγάλει» την ψυχή του σε μια κόλλα χαρτί, οφείλει αυτομάτως να την μοιραστεί με άγνωστους συνοδοιπόρους που είναι ανήσυχα πνεύματα και τους αρέσει να περιπλανώνται σε νέους, μαγικούς και μυστηριώδεις μικρόκοσμους…

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.facebook1facebook1