Αναζήτηση βιβλίων

Αριστοτέλους Αγγελική

aristotelous

Η Αγγελική Αριστοτέλους γεννήθηκε το 1977. Έχει σπουδάσει Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στα αντικείμενα Λογοτεχνία, Πολιτισμός και Ιδεολογία καθώς και Τεχνολογίες και Διοίκηση στη Βιομηχανική Παραγωγή. Στο παρελθόν εργάστηκε ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και ως επιμελήτρια κειμένων για αγγλικούς εκδοτικούς οίκους. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη δημιουργική γραφή, την παιδαγωγική και τη λογοτεχνία. Γράφει διηγήματα, παραμύθια, ιστορίες μπονζάι και ποίηση στα αγγλικά και στα ελληνικά. Το 2014 έλαβε έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το διήγημα Γενηθήτω το θέλημά μου. Ασχολείται με το θέατρο, τη βιωματική μάθηση καθώς και τις σύγχρονες τεχνολογίες στην εκπαίδευση.

facebook1emailblogger1

Online 411 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456