Αναζήτηση βιβλίων

Ζωχιού Λυγερή

zoxiou

Η Λυγερή Ζωχιού γεννήθηκε στην Κέρκυρα και κατά την προσχολική της ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αθήνα όπου και κατοικεί έκτοτε.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε ακολούθως σεμινάρια Επιμελητών ανηλίκων καθώς και Έρευνας Μάρκετινγκ και αγοράς.
Είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency του Πανεπιστημίου Cambridge. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο Teachers’ training course στο Βρετανικό συμβούλιο.
Έχει επίσης ασχοληθεί επί δεκαετία με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων αγγλικών καθώς και την παράδοση μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Σε ερασιτεχνικό επίπεδο ασχολείται με την ζωγραφική (αγαπημένο της θέμα οι ελιές αλλά και άλλα, τα οποία δημιουργεί με δική της τεχνοτροπία)
Ασχολείται επίσης με την συγγραφή ποιημάτων τα οποία έχουν αναρτηθεί σε συναφή λογοτεχνικά site καθώς και στον ευρύτερο ηλεκτρονικό τύπο.
Τέλος ασχολείται με την συγγραφή παιδικών παραμυθιών, την δημιουργία των οποίων θεωρεί πολύ σημαντική και ιδιαίτερα δημιουργική.
Στο βιβλίο αυτό είχε την ιδέα, έγραψε το κείμενο και ασχολήθηκε με την γενικότερη επιμέλεια.

 

 

facebook1emailblogger1

Online 301 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456