Αναζήτηση βιβλίων

Φωτεινέλης Χριστόφας

Ο Χριστόφας Φωτεινέλης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος του Ε.Μ.Π. Εργάσθηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες κυρίως μεταποιητικές επιχειρήσεις ως προϊστάμενος παραγωγής και συντήρησης, καθώς και νέων έργων. Στη συνέχεια εργάσθηκε στο ΚΕΒΑ (Κέντρο Βιοτεχνικής Ανάπτυξης), το οποίο ιδρύθηκε από το Διεθνές Γραφείο Εργασίας για τη διάδοση της οργάνωσης στις ελληνικές μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις και το οποίο αργότερα μετονομάσθηκε  σε ΕΟΜΜΕΧ. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας μετεκπαιδεύτηκε επανειλημμένα στο εξωτερικό  στον τομέα της οργάνωσης του μεταποιητικού τομέα. Το βιβλίο με τίτλο «Γιατί δεν αναπτύχθηκε η μεταποιητική βιομηχανία στην Ελλάδα» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Οσελότος τον Μάρτιο του 2012.

Online 115 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456