Αναζήτηση βιβλίων

Μιχαλακόπουλος Β. Γεώργιος

mixalakopoulos

Ο Γεώργιος B. Μιχαλακόπουλος είναι Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας (Ιόνιο Πανεπιστήμιο) στο γνωστικό αντικείμενο Τουρκία: Λογοτεχνία και Πολιτισμός.

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου κατέχοντας Master και Διδακτορικό Δίπλωμα που αναφέρονται σε ζητήματα Μέσης Ανατολής και Τουρκίας.

Η ακαδημαϊκή του πορεία είναι επικεντρωμένη στην μελέτη της σύγχρονης Τουρκίας στους τομείς του Πολιτισμού, της Λογοτεχνίας και της Πολιτικής. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και διεθνή προγράμματα ακαδημαϊκής επιμόρφωσης ενώ αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά, έντυπα αμυντικών ζητημάτων και εφημερίδες.

Υπήρξε συνεργάτης του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) και ειδικόςΕπιστημονικός Ερευνητής του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων (Ι.Α.Α.) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ έχει παραδώσει διαλέξεις και μαθήματα σε Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και συνεργάζεται με σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι μέλος του Εργαστηρίου Γεωπολιτισμικών Αναλύσεων και της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων.

Η συγγραφική του δραστηριότητα περιλαμβάνει εκτός από το παρόν σύγγραμμα και τα ακόλουθα:

Εγκυκλοπαιδικός Οδηγός της Σύγχρονης Τουρκίας (Εκδόσεις Λιβάνης)

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Διάσκεψης και η Τουρκία (Εκδόσεις Λιβάνης)

Το πνεύμα εναντίον του σκότους – Η Νύχτα του Bilge Karasu (Εκδόσεις Οσελότος)

Online 167 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456