Αναζήτηση βιβλίων

Μπαρμπαγιαννέρης Κωστής

 

 

barbagianerisΟ Κωστής Μπαρμπαγιαννέρης συστήνεται ως μαθηματικός, αλλά μόνο όταν ψάχνει για δουλειά. Τον υπόλοιπο καιρό ταξιδεύει σε μακρινούς πολιτισμούς προσπαθώντας να σκοτώσει το χρόνο του και τον ορθολογισμό που ζει μέσα του. Έχει σπουδάσει εφαρμοσμένα μαθηματικά στο ΕΜΠ και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην περιβαλλοντική διαχείριση. Επί του παρόντος βρίσκεται σε Πανεπιστήμιο της Ιάβας μελετώντας παραδοσιακή πρωτόγονη μουσική Γκάμελαν –κάτι που ακούγεται λίγο πιο εύκολα από κινέζικη όπερα– όπως του εκμυστηρεύτηκε ο δάσκαλός του της μουσικής.
Το βιβλίο αυτό εκδίδεται ύστερα από λαϊκή απαίτηση (φίλων) και μετά από την επιτυχία του προηγούμενου έργου του «Ο σερ Πατουίγ και το τέρας της αλήθειας».

Online 177 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456