Αναζήτηση βιβλίων

Λεονταρίδου Ντόρα

leontaridouΗ Ντόρα Λεονταρίδου έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο της Dijon. Είναι Διδάκτωρ Γαλλικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης Paris III. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και σε συλλογικούς τόμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Διηγήματά της έχουν βραβευτεί στον 30ό Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, στον Β΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό «Αντώνης Σαμαράκης», στον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του περιοδικού Ως3,  καθώς και στον 3ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πνευματικής και Ολυμπιακής Στέγης Δ. Βικέλα· έχουν δημοσιευτεί ακόμη στα λογοτεχνικά περιοδικά Οδός Πανός και Πανδώρα.
Η συλλογή Του έρωτα, του θανάτου και του ανέμου συγκεντρώνει αυτά τα διηγήματα. Έχει εκδώσει, επίσης, το παιδικό έργο Το παιδί που ονειρευόταν μελωδίες, στις εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Είναι εκπαιδευτικός της γαλλικής γλώσσας και εργάζεται στο Βαρβάκειο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο της Αθήνας.

Online 535 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456