Αναζήτηση βιβλίων

Λάμπρος Χρήστος

lampros

Ο Χρήστος Λάμπρος γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 7 Φεβρουαρίου 1978. Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην γενέτειρά του και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Ξάνθη. Αποφοίτησε από εκεί το 2001 και ξεκίνησε να εργάζεται ως ερευνητής στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου εκπόνησε διδακτορική διατριβή πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της Βιοπληροφορικής. Πήρε το διδακτορικό του το 2012 και από τότε ασχολείται τόσο με την έρευνα και την συγγραφή όσο και με την εκπαίδευση διδάσκοντας σε δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ΙΕΚ και ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχει έναν σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε ξένα επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων με κριτές, ενώ έχει συγγράψει και κεφάλαια για επιστημονικά βιβλία. Η αρχόντισσα του δάσους είναι το πρώτο λογοτεχνικό του έργο.

facebook1emailblogger1

Online 455 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456