Αναζήτηση βιβλίων

Γεωργοτά Σωτηρία

 

 

georgota

Η Σωτηρία Γεωργοτά γεννήθηκε το 1970 στην Κέρκυρα. Είναι πτυχιούχος νηπιαγωγός του παιδαγωγικού τμήματος νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Ιστορική Δημογραφία του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας. Ζει μόνιμα στην Κέρκυρα και εργάζεται ως νηπιαγωγός σε δημόσια σχολεία. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί στα τετράδια Ιστορικής Δημογραφίας 2 και 3 του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ακόμη έχει συμμετάσχει με ανακοίνωσή της για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία σε ημερίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Διαχειρίζεται το ιστολόγιο «Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο» όπου αναρτεί προσωπικές της δουλειές σχετικές με το νηπιαγωγείο, όπως παραμύθια, διαθεματικά προγράμματα εργασίας και γιορτές του νηπιαγωγείου που έγραψε ή διασκεύασε η ίδια. Είναι υποστηρήκτρια της Greenpeace από το 2009. To 2011 εκδόθηκε το πρώτη της παραμύθι με τίτλο Ο Κιτρινοραμφούλης, από τις εκδόσεις Οσελότος.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 391 επισκέπτες και ένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456