Αναζήτηση βιβλίων

Κριεζής Γιώργος

kriezis

Το βιβλίο αυτό προήλθε μετά από μία σειρά συνεχόμενων γεγονότων που άλλαξαν συντριπτικά την «πορεία» της ζωής μου. Είναι εμπνευσμένο από αληθινές ιστορίες, πραγματικά συναισθήματα κι ειλικρινή πίστη για τον Θεό. Παρουσιάζονται σύγχρονες προσεγγίσεις για το δόγμα του ορθόδοξου χριστιανισμού, μία γραπτή ανασκόπηση της «διαδρομής» του Χριστού μας στη γη και πώς η θυσία Του επέδρασε σ’ όλους τους ανθρώπους.
Παραθέτω κι ένα διήγημα ενός ανθρώπου – φωτεινής εξαίρεσης για τον σημερινό κόσμο που μέσα απ’ αυτό, ίσως μπορέσουμε να τον μιμηθούμε με τις πράξεις μας. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν σε κάποια σημεία γίνομαι καυστικός αλλά μερικές φορές τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.

Σας ευχαριστώ κι εύχομαι αυτή η προσπάθεια ν’ αναζωπυρώσει τη «φλόγα» της χριστιανικής πίστης στην καρδιά κάθε αναγνώστη.

 

facebook1emailblogger1

Online 464 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456