Αναζήτηση βιβλίων

Κυριακουλέα Κυριακή

kyriakoulea

Ζω στην Αθήνα αλλά οι ρίζες μου απλώνονται στη μανιάτικη γη. Μετά το σχολείο, τα βήματά μου με έφεραν στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και σπούδασα ελληνική φιλολογία. Πολλά χρόνια αργότερα, καταπιάστηκα με τα παραμύθια και τις ιστορίες. Από τότε, επιλέγω να ζω στον δικό τους κόσμο. Για αυτόν τον λόγο παρακολουθώ σεμινάρια δημιουργικής γραφής, αφήγησης, δραματοποίησης παραμυθιών και δε χορταίνω τις αφηγήσεις των μεγάλων παραμυθάδων. Το 2013 αποφάσισα να γράψω το πρώτο μου παραμύθι, το οποίο και αφηγήθηκα. Από το 2000 διδάσκω στα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» γυμνασιόπαιδα, αλλά κυρίως διδάσκομαι από αυτά.

facebook1emailblogger1

Online 555 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456