Αναζήτηση βιβλίων

Νικολοπούλου Μαρία

 

 

nikolpoulou mariaΗ Μαρία Α. Νικολοπούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1981 και μεγάλωσε στο Κιάτο. Σπούδασε νομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασκεί την δικηγορία στην Αθήνα. Παράλληλα ασχολείται με το χορό, σπουδάζει κλασσικό πιάνο και ξένες γλώσσες. Έχει εργαστεί σε παιδικές κατασκηνώσεις και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Το 1997 διακρίθηκε σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό έκθεσης με θέμα το ρατσισμό. Το παραμύθι "Ο Τζίμη το κακό ξωτικό" είναι το πρώτο βιβλίο που δημοσιεύει.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 475 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456