Αναζήτηση βιβλίων

Παπαχρυσάνθου Θεοδώρα

papaxrysanthouΗ Θεοδώρα Παπαχρυσάνθου γεννήθηκε στην Καισαριανή από γονείς Μικρασιάτες πρόσφυγες. Φοίτησε στό 3ο Δημοτικό Σχολείο Βενιζέλου και ακολούθως στο Δ΄  Γυμνάσιο Θηλέων Παγκρατίου. Σπούδασε ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως φιλόλογος καθηγήτρια δίδαξε στο Μικτό Γυμν. Νεμέας, στο Α΄ Γυμν. Αγ. Ιεροθέου, στο 2ο Λύκειο Θηλέων Ζωγράφου και στο 2ο Γυμνάσιο Ζωγράφου από το οποίο απεχώρησε ως συνταξιούχος με το βαθμό της Αναπληρώτριας Υποδιευθύντριας. Γνωρίζει την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα. Από το 1967 ζει μόνιμα στη συνοικία Ζωγράφου. Το βιβλίο με τίτλο «Καταγωγή Μικρασιάτισσα» είναι η πρώτη της συγγραφική εργασία.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 464 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456