Αναζήτηση βιβλίων

Σπανδωνίδης Χρήστος

 

 

spandonidisΟ Χρήστος Χ. Σπανδωνίδης γεννήθηκε το 1981 στην Πτολεμαΐδα. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, απόφοιτος της Σχολής Ικάρων (ΣΜΑ) και εργάζεται ως αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία. Παράλληλα με την εργασία του ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπου και συνεχίζει να φοιτά ως υποψήφιος διδάκτορας. Έχει εκπονήσει πλήθος ερευνητικών εργασιών, τεχνικών μελετών και διδακτικών συγγραμμάτων. Η ποιητική συλλογή «ζωικό βασίλειο» αποτελεί την πρώτη λογοτεχνική του προσπάθεια και αφορά στη συλλογή ποιημάτων που έχουν γραφτεί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας από τα 20 έως τα 30 του χρόνια.

Online 477 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456