Αναζήτηση βιβλίων

Φίλιου Δέσποινα

 

 

filiou 4

Η Δέσποινα Φίλιου είναι συγγραφέας παιδικού βιβλίου-παραμυθιού.
Σπούδασε Λογιστική και Διαχείριση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια: πρακτικό ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στην παιδική ηλικία, ετήσιο σεμινάριο «Παραμύθι-Εφηβική Λογοτεχνία», «Social Media», «Ελληνική Γλώσσα», «Στιχουργική», καθώς και το ετήσιο σεμινάριο «Δημιουργώντας Κόμικς» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχει λάβει μέρος με βιβλία της στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης και στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Παρουσιάσεις παραμυθιών της έχουν πραγματοποιηθεί σε βιβλιοθήκες, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, ενώ παράλληλα έχει δώσει αρκετές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

 

Online 449 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456