Αναζήτηση βιβλίων

Τζαβέλα Μάχη

tzavella

Γεννήθηκα το Νοέμβριο του 1968 στο σπίτι, στο Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων, κοντά στο αρχαιότερο θέατρο εν Ελλάδι και απολαμβάνω ιδιαίτερα την καταγωγή αυτή. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από Γαλλικό Πανεπιστήμιο. Είμαι ασφαλίστρια στην ING Ελλάδος. Νιώθω ευτυχής γιατί κάνω μία δουλειά που μ’ αρέσει πολύ. Από μικρή θυμάμαι ν’ αγαπώ ιδιαιτέρως τη λογοτεχνία, ενώ σε ηλικία έντεκα ετών έγραφα μικρά ποιήματα. Μεγαλώνοντας η αγάπη θέριεψε και πλέον εξασκώ την κλίση μου αυτή παρακολουθώντας μαθήματα Δημιουργικής Γραφής. Εκτιμώ ότι η λογοτεχνία και κυρίως η ποίηση, συντροφιά με την κλασσική μουσική είναι απ’ τα μεγάλα παράθυρα στη ζωή. Ευχαριστώ τον συγγραφέα Αλέξανδρο Ντερπούλη, διότι μέσω εκείνου ήρθα κοντά και γνώρισα τον δάσκαλό μου Γιώργο Παναγιωτίδη. Αφιερώνω τη συμμετοχή μου σ’ αυτό το βιβλίο στην κυρία Μαρία Αλέξανδρου Μπέτσα. Αγαπημένο μου απόφθεγμα: Όταν δεν ρισκάρεις τίποτα, ρισκάρεις τα πάντα!

Online 466 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456