Αναζήτηση βιβλίων

Μέτου-Μωραΐτη Κατερίνα

metou_moraitiΗ Κατερίνα Μέτου-Μωραΐτη γεννήθηκε στο 1978 στο Καματερό. Είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας τις οποίες μεγάλωσε ως προστάτιδα και δεύτερη μητέρα, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της, όταν εκείνη ήταν μόλις 4 ετών. Είναι παντρεμένη από το 2005 με τον Παναγιώτη Μωραΐτη. Τον Ιανουάριο του 2010 και ενώ ήταν εν μέσω προσπαθειών για την απόκτηση παιδιού με εξωσωματική γονιμοποίηση, έμαθε ότι έχει καρκίνο. Στο παρόν βιβλίο καταγράφει την ιστορία της από την ημέρα που το ανακάλυψε έως σήμερα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 487 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456