Αναζήτηση βιβλίων

Καλόπουλος Περικλής

kalopoulosΟ Περικλής Καλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην παλιά γειτονιά της Πλάκας στο κέντρο της Αθήνας. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και Management στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών, Πανεπιστημίου Πάτρας. Ασχολείται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την καλαθοσφαίριση.

Ο Περικλής Καλόπουλος έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη για την αυτοθυσία του σε  αποστολές διάσωσης.

Η αγάπη του για τα παιδιά, τη ζωγραφική και τα παραμύθια τον οδήγησαν στη δημιουργία μιας σειράς χειροποίητων παραμυθιών. Ζωγραφίζει τις εικόνες ο ίδιος με μεράκι, ενώ καινοτομεί φτιάχνοντας το πρώτο εξώφυλλο του κάθε παραμυθιού χειροποίητα από ξύλο.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">email

Online 422 επισκέπτες και ένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456