Αναζήτηση βιβλίων

Ιεροδιακόνου Ελένη

 

 

ierodiakonouΗ Ελένη Ιεροδιακόνου γεννήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου, αλλά ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα και Αστρολογία στη Νέα Υόρκη. Είναι Δασκάλα Ζεν και διδάσκει στην Αθήνα από το 2004. Έχει δύο παιδιά.

«Το Ζεν, Η Ζωντανή Σιωπή» είναι το δεύτερο βιβλίο της. Το πρώτο της βιβλίο είναι «Το ταμπού της φώτισης», το οποίο βρίσκεται στην τρίτη έκδοση.

Στο www.ierodiakonou.info μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να ακούσετε ζωντανές ομιλίες της. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω του e­mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 554 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456