Αναζήτηση βιβλίων

 

panagiotidouΗ Αθηνά Παναγιωτίδου είναι από την Καβάλα.
Είναι πτυχιούχος διετούς φοίτησης των σχολών Παστέρ Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό, τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα έκανε σ’ ένα οδοντοτεχνικό εργαστήριο! Εκεί, μέσα από το πρίσμα της στοματικής υγιεινής «γνώρισε» τη δημιουργικότητα!
Κατόπιν, αποφοίτησε με άριστα από την Παιδαγωγική Σχολή Βρεφονηπιαγωγών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ως παιδαγωγός πλέον, εργαζόμενη επί σειρά ετών σε παιδικούς σταθμούς της πόλης της αλλά και του νομού της, έχει αποκομίσει από τους μικρούς μαθητές-αγγέλους την αξία της υπομονής, να δέχεται, να προσφέρει και να συγχωρεί. Έμαθε, επίσης, να μετουσιώνει οποιαδήποτε παιδική ιδέα, γνώμη, ακόμη και τις γραμμούλες και τις ζωγραφιές των μικρών μαθητών της, σε ήρωες που χορεύουν μπροστά μας. Παράλληλα δε, ως μητέρα δυο κοριτσιών, της Έλενας και της Κατερίνας, έβλεπε τα κορίτσια της ν’ «ανθίζουν» στο περιβόλι της ζωής! Έτσι, κάτι τόσο όμορφο, όπως είναι η μητρότητα, αλλά και η δουλειά του παιδαγωγού, η ενασχόληση με τις παιδικές ψυχές και η διαμόρφωση προσωπικοτήτων μέσα από τη χαρά της δημιουργίας, με κάποιον τρόπο θα ‘πρεπε να περάσουν στο χαρτί και να μείνουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα στο μυαλό και στην ψυχή! Ήταν λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να παρθεί η απόφαση να ασχοληθεί με το παιδικό παραμύθι...
Πέρα απ’ αυτά, συμμετέχει ενεργά ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, με την ομάδα «Θεάτρου Παίδευσις», ενώ παράλληλα έχει γράψει και τους στίχους τραγουδιών για διάφορες παραστάσεις της ομάδας.
Τέλος, έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων παιδαγωγικού χαρακτήρα καθώς και σεμινάρια δημιουργικής γραφής.
«Το χαμογελάκι» είναι το πρώτο της παραμύθι που εκδίδεται και θα σας κάνει να χαμογελάσετε κι εσείς με την αισιοδοξία του. Στέλνει λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν σε κείνη και έγιναν το εφαλτήριο, ώστε να ταξιδέψει η ψυχή και το μυαλό της ελεύθερα, στα μονοπάτια της φαντασίας!

Online 216 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456