Αναζήτηση βιβλίων

ΠΑΛΑΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

palaia ktismata

Ευαγγελία Τσιαντούλη

Σελίδες: 100
Διάσταση: 16 × 23

Έτος έκδοσης: 2018

ISBN 978-960-564-672-1

Τιμή: 14 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

H επαφή των μικρών μαθητών με τον οικείο περιβάλλοντα χώρο, όπου αποτυπώνονται ποικίλα τεκμήρια του παρελθόντος, θεωρείται ότι μπορεί να αποβεί πραγματικό «εργαστήρι της μάθησης και της ζωής». Τα τεκμήρια του παρελθόντος του τόπου του, με τα οποία το νήπιο βρίσκεται σε άμεση επαφή, μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την κατανόηση του τρόπου ζωής ανθρώπων περασμένων εποχών, της συμπεριφοράς τους, των αναγκών τους ή των επιτηδευμάτων τους, μέσω της βιωματικής μάθησης.

Στο παρόν βιβλίο προσεγγίζουμε διδακτικά τα παρακάτω παλαιά κτίσματα, που συναντούμε σε πολλές περιοχές, τα οποία μαρτυρούν την ιστορία και τον πολιτισμό μας και αποτελούν τα ορατά στοιχεία σύνδεσης του χθες με το σήμερα: Παραδοσιακές κατοικίες, Ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μύλοι, Χάνια, Φάροι. Στην προσέγγισή μας αυτή εστιάζουμε στην παροχή βασικών αρχών και εννοιών του αντικειμένου, προκειμένου τα νήπια να αφομοιώσουν τις πληροφορίες ευκολότερα.

Online 589 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456