Αναζήτηση βιβλίων

Stewarding department

 

stewarding_cover

Τάσος Καλατζής

Εκπαίδευση | Τουριστικά επαγγέλματα

Σελίδες: 164
Διάσταση: 17 × 24
Έτος έκδοσης: 2011

ISBN  978-960-9607-62-9

Τιμή: 20 €

Γράψτε μία κριτική


 

shopping cart ocelotosGR

shopping cart amazoncom 

Το βιβλίο έχει σκοπό να βοηθήσει να καταλάβει κάθε ενδιαφερόμενος τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος Stewarding στα ξενοδοχεία.

Από την Πρόσληψη προσωπικού για το τμήμα, τις ανάγκες Ενδυμασίας του, την λεπτομερή Περιγραφή των υποχρεώσεων κάθε ειδικότητας, την στάση απέναντι στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, μέχρι τις συμβουλές μιας Μεγάλης Εταιρίας Απορρυπαντικών για τον ασφαλή τρόπο χρησιμοποίησης των Υλικών καθαρισμού. Περιέχονται επίσης πληροφορίες για υλικά και τρόπο Καθαρισμού χώρων, Λειτουργικά θέματα, Εξοπλισμός του τμήματος και για Επαγγελματικά Πλυντήρια διαφόρων ειδών. Τέλος στο τελευταίο κεφάλαιο περιγράφονται τα σημαντικότερα βήματα που θα ακολουθήσει ο Chief steward στο ξεκίνημα για την επάνδρωση και ομαλή λειτουργία ενός καινούργιου ξενοδοχείου. Όλα  τα κεφάλαια περιέχουν Πίνακες και φωτογραφίες.

 

Ένας πολύτιμος οδηγός για όσους θελήσουν να απασχοληθούν πραγματικά με το τμήμα Stewarding.    

Ένα βιβλίο που έλειπε από τον ξενοδοχειακό κλάδο, πραγματικό βοήθημα για τους επαγγελματίες του κλάδου ,με πολλές πληροφορίες και λεπτομερή καταγραφή όλου του φάσματος του σπουδαίου για τις επιχειρήσεις stewarding

 ΠΑΧΥΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

         Chef, Πιστοποιημένος καθ. ΕΚΕΠΙΣ

 

Online 366 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456