Αναζήτηση βιβλίων

Το μικρό σποράκι

to mikro sporaki

Σπυριδούλα Κούση

Σελίδες: 32
Διάσταση: 21 × 28

Έτος έκδοσης: 2018

ISBN 978-960-564-695-0

Τιμή: 10 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Ένα μικρό σποράκι κλεισμένο σ’ ένα γυάλινο βάζο αναρωτιέται για την ταυτότητά του. Οι προσπάθειές του να το μάθει από τους φίλους του αποβαίνουν άκαρπες, ενώ στη ζωή του συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές. Πάντα, όμως, το βασανίζουν ερωτήματα όπως: από πού ήρθε, τι είναι, πώς θα γίνει, και κάνει διάφορες σχετικές υποθέσεις ξανά και ξανά.

Ο καιρός περνά…

Θα καταφέρει τελικά το μικρό σποράκι να λύσει τις απορίες του;

Μήπως μπορείτε να μαντέψετε εσείς τι έγινε τελικά ο μικρός φίλος μας;


Μέσα από το παραμύθι «Το μικρό σποράκι» αλλά και τις δραστηριότητες που ακολουθούν τα παιδιά θα παρατηρήσουν και θα γνωρίσουν καλύτερα τα φυτά και το φυσικό περιβάλλον, τη μεταβολή τους στο χώρο και τον χρόνο και τη σπουδαιότητά τους. Παράλληλα αγγίζει τα «γιατί» που απασχολούν τον άνθρωπο, από μικρό ως μεγαλύτερο. Αυτή η αναζήτηση ταυτότητας με μια φιλοσοφική διάσταση που πάντα υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει στο μυαλό μας.

Online 456 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456