Αναζήτηση βιβλίων

Με αφορμή ένα κακόηθες μελάνωμα

       

me aformi ena kakoithes

    Αλέξανδρος Γεωργίου

Σελίδες: 352
Διάσταση: 14 × 21

Έτος έκδοσης: 2016

ISBN 978-960-564-350-8

Τιμή: 15 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

…Άφησε, λοιπόν, στην ησυχία τους και στις δουλειές τουςτα κύτταρά σου, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να ανατρέψειςτα αναπότρεπτα. Άφησε στην άκρη της σκέψης σου τα οζώδη κακοήθη μελανώματα και επικεντρώσου στην Ουσία. Ούτως ή άλλως ήταν, είναι και θα είναι ένα απλό φυσικόσυμβάν, ένας απλός φυσικός κρίκος σε μια χωρίς τέλος πορεία….

Από τα εγχειρίδια των συγγενών και φίλων μπορείς ναφτιάξεις το δικό σου Εγχειρίδιο, το τωρινό δικό σου Εγχειρίδιο, άντε το δικό σου Συμπίλημα και να πορευτείς με αυτό.Εξελισσόμενο και μεταβαλλόμενο. Όπως εξελισσόμενος, πολύπλευρος και μεταβλητός είσαι κι εσύ. Για να το έχειςσύντροφο στη διαδρομή σου. Στον δικό σου, ένα εκ τωναπείρων, Δρόμο. Υπνοβατών, ιχνηλατών και αναμιμνησκόμενος. Με τη δική σου Επίγνωση, τον δικό σου, τον ίδιονρυθμόν σου συναπτόμενο προς τον Ρυθμόν του Κόσμου. Εντός του Κόσμου, κατά τον Νόμον και κατά το Χρεών. Ειδ’ αληθή εστίν τα λεγόμενα. Και ει έσται. Και πάντα με τη διδαχή: Ίσως μεν ουν δη ούτως έχει, ίσως δε και ου.

Κράτησε την εικόνα σου. Κράτησε την Ουσία σου. Συγκριτική με αυτήν του Σύμπαντός Σου, καθώς παις Γης εικαι Ουρανού αστερόεντος. Περπάτησες μια διαδρομή δισεκατομμυρίων χρόνων. Διαδρομή μη γνωστή σε σένα. Γνωρίζεις μόνο μέσες άκρες το παρόν στάδιο της διαδρομήςσου. Μη γνωστό και το μέλλον σου. Την τελευταία φοράξεκίνησες ως Ωόν, ως κομματάκι απειροελάχιστο του Σύμπαντος Κόσμου, ως ένα εκ Πατρός και Μητρός ζυγωτό.Ακολούθησε η Έκπτυξίςσου. Στη συνέχεια, η Διακόσμησίςσου…. Θα ακολουθήσει, σε μη γνωστό σε σένα χρόνο, με μη γνωστούς τρόπους, για μηγνωστή διάρκεια, η Εκπύρωσίςσου. Θα συρρικνώνεσαι μέχρι να γίνεις εκ νέου Ωόν. Και πάλι από την αρχή. Στουςαιώνες των αιώνων. Θα επιστρέφεις εκεί απ’ όπου προήλθες. Αενάως θα μεταβάλλεσαι ….απτόμενος μέτρα και αποσβεννύμενος μέτρα.

Online 227 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456