Αναζήτηση βιβλίων

Όταν η φιλοσοφία βλέπει εφιάλτες

 

otan i filosofia

Νίκος Ευθυμίου

Φιλοσοφία

Σελίδες: 96
Διάσταση: 14 × 21

Έτος έκδοσης: 2014

ISBN 978-960-564-159-7

Τιμή: 10 €

Γράψτε μία κριτική

bookia

Αγοράστε το βιβλίο online

shopping-cart_ocelotosGR    

Η Φιλοσοφία, η απαρχή κάθε γνώσης, βίωνε και βιώνει μια ατέρμονη μοναξιά. Ο συγγραφέας του παρόντος πονήματος, με μία ειρωνική και συνάμα κυνική διάθεση, προσεγγίζει τους “εφιάλτες” της Φιλοσοφίας. Αρχίζοντας από τις  τρανταχτές αντιφάσεις των μελλοντολόγων περνάει στην υπόσταση της προσωπικότητας αυτών αλλά και όσων υποστηρίζουν όχι απαραίτητα μόνο την Μελλοντολογία αλλά οποιαδήποτε ενέργεια ως ακόλουθη της πνευματικής τους ανεπάρκειας. Τέλος, γίνεται μια όσο το δυνατόν ουσιαστική προσέγγιση του σοβαρού ζητήματος της ελεύθερης βουλήσεως, και το κατά πόσον οι μελλοντολόγοι, μέσω της παρανόησης και παρερμηνείας του συγκεκριμένου όρου αυτοαναιρούνται, ενώ οι προκατειλημμένοι επιστήμονες όπως και οι συνακόλουθοί τους, αυτοεξαπατόνται.

Αν το Σύμπαν είναι γέννημα ενός αυτού καθαυτού Παρόντος, τότε το μέλλον δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα χοντροκομμένο αστείο.

Online 493 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456