Αναζήτηση βιβλίων

Νούκα Κωνσταντίνα

 

 

noukaΗ Κωνσταντίνα Νούκα γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 2000 στην Αθήνα. Είναι μαθήτρια της Τρίτης Τάξης του 16ου Γυμνασίου στο Δήμο Περιστερίου.
Προσωπικοί λόγοι υγείας την έκαναν σε πολύ μικρή ηλικία να ανοίγει το δικό της παράθυρο στον κόσμο, μέσα από τα βιβλία και το διαδίκτυο.
Ήρωες μοναδικοί, άλλοτε ευάλωτοι και καλοσυνάτοι και άλλοτε μοχθηροί και επικίνδυνοι, έγιναν οι φίλοι της σε έναν κόσμο φανταστικό, γεμάτο από συγκρούσεις και ανατροπές.
Ξεκινώντας το Γυμνάσιο συνειδητοποίησε ότι ήθελε να εκφράσει την αγάπη της για τα βιβλία και να ζωντανέψει στο χαρτί τους δικούς της ήρωες, στη μάχη τους για τις αξίες που δίνουν νόημα στη ζωή, όπως η ακεραιότητα, το πάθος, το πείσμα και η ομαδικότητα. Οι «Πράκτορες σε small μέγεθος» αποτελούν την πρώτη της απόπειρα να καταγράψει τις περιπέτειες μιας ομάδας μικρών ηρώων που έρχονται … για να μείνουν!

Online 268 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456