Αναζήτηση βιβλίων

Αργυροπούλου Ελένη

 

 

argyropoulou eleniΗ Ελένη Αργυροπούλου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1989. Κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά  της χρόνια στη Λαμία και στο Λιτόχωρο. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και κατόπιν εργάστηκε ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Θεσσαλονίκης. Σήμερα ζει στα Χανιά και εργάζεται σε Δημοτικό σχολείο. Ξεκίνησε τη συγγραφή από πολύ μικρή ηλικία. Aυτό είναι το πρώτο βιβλίο που αποφάσισε να μοιραστεί με ένα ευρύτερο κοινό.

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 328 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456