Αναζήτηση βιβλίων

Νιαουνάκης Ιορδάνης

 

 

niaounakisΟ Ιορδάνης Νιαουνάκης γεννήθηκε στο Κερατσίνι του Πειραιά. Τα μαθητικά του χρόνια κύλισαν με συνεχείς αλλαγές, λόγω του επαγγέλματος του πατέρα του, σε σχολεία και τα τότε Γυμνάσια.
Οι αλλαγές αυτές, παρά τις ευνόητες δυσκολίες προσαρμογής που είχαν, τον βοήθησαν στο να βλέπει με πιο αντικειμενικό μάτι πράγματα και καταστάσεις.
Αριστούχος σε όλη την διάρκεια των μαθητικών του ετών, εισήλθε με υποτροφία στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά το τέλος των σπουδών του και την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Automobile Engineering στο Cranfield Institute of Technology στην Αγγλία.
Γυρνώντας στην Ελλάδα εργάστηκε στην εταιρία Biamax, στο Τμήμα Μελετών, και μετά το κλείσιμο της εταιρίας αυτής στην ΕΛΒΟ, ως υπεύθυνος του Τμήματος κατασκευής λεωφορείων.
Αργότερα προσελήφθη στα Ναυπηγεία Ελευσίνος, ως Project Manager για την κατασκευή των φορτηγών βαγονιών του ΟΣΕ, για να αναλάβει τελικά τη θέση του Εμπορικού Δ/ντή σε μεγάλη εταιρία πληροφορικής.
Έχει παρακολουθήσει σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων που περιελάμβαναν θέματα πωλήσεων, διαπραγματεύσεων, projects, management και μεθοδολογίας για την αντιμετώπιση καίριων εταιρικών και διοικητικών προβλημάτων, όπως η περίφημη μεθοδολογία Adizes.

Online 434 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456