Αναζήτηση βιβλίων

Πάτση Ελένη

 

patsiΔε θα ξεκινήσω απαριθμώντας πτυχία και γνώσεις. Αλλά θα φανερώσω τις τρεις μεγάλες αγάπες μου: Τα παιδιά, τα βιβλία και τα ζώα. Τόσο διαφορετικά μεταξύ τους μα και τόσο όμοια. Μια κι αν ασχοληθείς μαζί τους θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
Η αγάπη μου για τα παιδιά λοιπόν με προέτρεψε δειλά δειλά να γράφω παραμύθια. Έτσι παράλληλα με τη δουλειά μου, παρακολουθώ σεμινάρια και εργαστήρια συγγραφής παραμυθιών, σεμινάρια παιδοψυχολογίας καθώς και σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής και εμψύχωσης. Θα συνεχίσω να μελετάω.
Το παρόν παραμύθι είναι το πρώτο μου εκδοτικό εγχείρημα και ελπίζω να αγαπηθεί από τα παιδιά κ να το αγκαλιάσουν όπως μόνο αυτά γνωρίζουν.

Online 447 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456