Αναζήτηση βιβλίων

Κοκοτάκη Μαρία

 

kokotaki 2

Η Μαρία Κοκοτάκη γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1993 στο Ηράκλειο Κρήτης, με καταγωγή από την Ιεράπετρα Κρήτης, όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια.
Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο «Η Νεράιδα της Κρήτης», ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, το οποίο συνέγραψε σε ηλικία μόλις 10 χρονών, και ήταν αυτό το λογοτεχνικό έργο που ανέδειξε το ταλέντο της από πολύ μικρή ηλικία μέσω ενός λογοτεχνικού διαγωνισμού.

Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, ένα μυθιστόρημα τόσο σύντομο και ευανάγνωστο που μπορεί να ενταχθεί και στην κατηγορία διηγημάτων, «Τα πεφταστέρια της ζωής» – ένα λογοτεχνικό έργο για τους μαχητές της ζωής που έπαψαν πλέον να πιστεύουν στον εαυτό τους.

Το 2018 κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο της με τίτλο «Άγγελοι Σιωπής», ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Online 226 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456