Αναζήτηση βιβλίων

Καλαμπάκα Ελένη

kalabaka

Η Ελένη Καλαμπάκα γεννήθηκε πριν όχι και τόσα πολλά χρόνια στα Τρίκαλα. Όταν με το καλό μεγάλωσε, αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει δικηγόρος και αφού οι γονείς της της έδωσαν την ευχή τους, την έστειλαν με ένα φορτηγό και το νοικοκυριό της στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε στη Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της διορίστηκε στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπου υπηρετεί έως σήμερα.
Σαν μεγάλο παιδί που είναι κι αυτή δεν χάνει αφορμή ν’ ασχοληθεί με τα παιδιά, και μια τέτοια αφορμή τής έδωσε μια μέρα η αδερφή της Ευτυχία (που κι εκείνη είναι παιδί και νηπιαγωγός) κι έγραψε αυτό το παραμύθι. Τα μικροβιάκια που την περιστοιχίζουν και δεν είναι άλλα παρά τα επτά ανηψάκια της, αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης γι’ αυτήν, στο καθένα από αυτά είναι αφιερωμένο το παρόν βιβλίο. Ελπίζει, παρά τη συγγραφική της απειρία, «Η άγρια φυλή των μικροβίων και ο μικρός Ανδρέας» ν’ αγαπηθεί από όλα τα παιδιά.

facebook1emailblogger1

Online 389 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456