Αναζήτηση βιβλίων

Δαμίγου Κέλλυ

 

damigouΗ Κέλλυ Δαμίγου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε αρχικά βρεφονηπιαγωγός και συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στον Ανθρώπινο Παράγοντα.
Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως βρεφονηπιαγωγός και αργότερα για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Ιπτάμενη Συνοδός στην Ο.Α. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτεί διάφορους προορισμούς. Όμως η βαθιά προσωπική πνευματική αναζήτηση ήταν πάντα το αγαπημένο της ταξίδι. Η πορεία της ζωής της την ωθούσε διαρκώς να απαντά βαθύτερα ερωτήματα για τον εαυτό της και για τον άνθρωπο.
Το 2015 άφησε την ασφάλεια του δημοσίου για να εκπληρώσει τη βαθύτερη λατρεία και αγάπη της καρδιάς της, που είναι η δημιουργία του χώρου Love-Truth-Life angelic healings. Μέσα από τον χώρο αυτόν, ανοίγει τον άνθρωπο στην άνευ όρων συμπαντική αγάπη και αλήθεια εαυτού, μέσα από την πιο κατάλληλη ενέργεια γι΄ αυτόν.
Το διδακτικό παραμύθι «Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους» αποτελεί το πρώτο από μια σειρά παραμυθιών που περικλείει το όραμά της. Στόχος της, μέσα από αυτό, είναι να βοηθήσει τα παιδιά να συντονιστούν ξανά μέσω της επαφής τους με το Αγγελικό Βασίλειο, με εσωτερική δύναμη, αλήθεια, θάρρος, εμπιστοσύνη, ασφάλεια και όσο περισσότερες ουσίες χρειάζεται μία ευαίσθητη παιδική ψυχή.
Aπό τις εκδόσεις Ocelotos κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της «Το ταξίδι της Φλόγας στη Γη».

 

Online 446 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456