Αναζήτηση βιβλίων

Λαβάνια Αμρίτα

 

Η Λαβάνια κατάγεται από ένα χωριό των Γρεβενών, γιαυτό έχει έντονο το αίσθημα της αγάπης για τη φύση. Το 1979 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έζησε 16 χρόνια, αναζητώντας «το νόημα της ζωής». Το 1989 ξεκίνησε Γιόγκα και το 1993 πήγε στην Πούνα της Ινδίας, όπου έγινε μαθήτρια του Οsho. Από τότε άλλαξε ριζικά η ζωή της. Στη συνέχεια μυήθηκε στο Ρέικι (Master). Το 1994 βρέθηκε στην Ερεσό της Λέσβου και βοήθησε στη δημιουργία του κέντρου διαλογισμού «Osho Afroz». Έχει παρακολουθήσει θεραπευτικά σεμινάρια και τεχνικές διαλογισμού. Εκπαιδεύτηκε στη Σαμάνικη Θεραπεία (Shaman Healing) στο δεύτερο επίπεδο και στη θεραπεία μέσα από τον ήχο (Voicing) για δύο χρόνια στην Ιταλία. Ασχολείται επίσης με τις επιδράσεις της Σελήνης στη ζωή μας και από το 2010 γράφει ένα σχετικό ημερολόγιο. Είχε κατάστημα με βιολογικά και οικολογικά προϊόντα στη Μυτιλήνη, για 11 χρόνια και ήταν παραγωγός εκπομπής με θέματα υγείας, σώματος, νου και πνεύματος, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Επί τρία χρόνια ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο, σε δυο ομάδες της Μυτιλήνης, των Αστέγων και του Φ.Ο.Μ., και από το 2010 έως σήμερα είναι ενεργό μέλος στη χορωδία Ανιμάτο Μυτιλήνης. Το 2013-14 εκπαιδεύτηκε στο Power of Light (Channeling), όπου μέσα από την εξερεύνηση και φωτίζοντας τα παιδικά τραύματά μας, με φροντίδα και αγάπη, επέρχεται ομαλά και σταδιακά η ίαση και η ολοκλήρωση. Οδηγεί ομάδες για την ανάκτηση της δημιουργικότητας, και παρέχει συνεδρίες και μυήσεις στο Σαμανισμό, στο Ρέικι και στο Channeling (εργασία με το εσωτερικό παιδί).

facebook1emailblogger1

Online 352 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456