Αναζήτηση βιβλίων

Κουζούμης Δημήτρης

kouzoumis

Ο Δημήτρης Κουζούμης γεννήθηκε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το 1992. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Έχει σπουδάσει κοινωνικούς – αγωνιστικούς χορούς (Latin Int., Latin American, Standard Ballroom,Argentine Tango) και Φωνητική. Έχει ολοκληρώσει προγράμματα μεταπτυχιακής ειδίκευσης του ΕΚΠΑ επάνω στα αντικείμενα της Δημιουργικής Γραφής και της Μουσικοθεραπείας με άριστους βαθμούς και επιμορφώνεται συνεχώς με σεμινάρια επάνω στα προαναφερθέντα αντικείμενα. Από το 2014 εργάζεται ως χοροδιδάσκαλος και χορογράφος, συμμετέχει σε ημι-επαγγελματικές και επαγγελματικές παραγωγές ως κειμενογράφος, αφηγητής, τραγουδιστής ή χορευτής. Παράλληλα διδάσκει Δημιουργική Γραφή, αγγλικά και προετοιμάζει μαθητές για το σχολείο.

 

facebook1emailblogger1

Online 190 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456