Αναζήτηση βιβλίων

Κόνιαρης Νίκος

koniaris 2Ακολουθεί τη ροή. Ζει στα νησιά και στο κέντρο της Αθήνας. Ταξιδεύει στην ανατολή. Προσπαθεί να εκβαθύνει και να κατανοήσει την εμπειρία της εσωτερικής σιωπής. Ζει απλά αφήνοντας χώρο στο απροσδόκητο. Δεν πιστεύει σε τίποτα. Πειραματίζεται με ομάδες και άτομα πάνω στο Tai chi, τη Γιόγκα, την Εσωτερική Άσκηση, τις ενεργειακές θεραπείες, την Αυτοανάλυση και το Διαλογισμό. Ακροβατεί ανάμεσα στη δράση και τη μη-δράση, υποστηρίζοντας τη σιωπηλή καθημερινή επανάσταση της πνευματικότητας. Τα βιβλία του "Εσωτερική Άσκηση, Δρόμοι και πρακτικές"  και ''Η επανάσταση της πνευματικότητας'' κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Οσελότος.

 

Online 331 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456