Αναζήτηση βιβλίων

Λαμπράκης Γιάννης

labrakis ioannisΟ Γιάννης Λαμπράκης κατάγεται από το Βελεστίνο Μαγνησίας και γεννήθηκε στο Βόλο το 1968. Τελείωσε το Βιολογικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1993 και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών το 2003. Περιστασιακά καταγράφει τις ιδέες του και όταν σχηματίζει την εντύπωση ότι μπορεί να εξαχθεί από αυτές μια δομημένη μυθιστοριογραφία ιδιαίτερης πλοκής που θα εμπεριέχει συνεχείς ανατροπές, προχωράει στην σύνθεση ενός ολοκληρωμένου συγγράμματος. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 316 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456